Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Yerli ve yabancı imalat endüstrisi profesyonellerini ağırlayacak olan fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.

21. kez düzenlenen WIN EURASIA Metal Working; Metal Working ve Surface Treatment başlıkları altındaki 2 ayrı uluslararası ticaret fuarını tek bir çatı altında birleştiriyor. Yerli ve yabancı imalat sanayiinin liderlerini ağırlayan fuar, sac levha işleme ve yüzey işlem teknoloji zincirinin tamamına odaklanıyor.

Metalworking Eurasia kapsamında ziyaretçiler sac levha işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansı elde ediyor. Fuar, Sac levha, yarı mamul ve tam mamul; işleme, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak, yüzey işleme, tel, boru ve parça işleme, karma yapıların işlenmesi, aletler, makine elemanları, kalite kontrol, onarım ve atölye ekipmanlarını kapsıyor. Son teknolojilerin ön plana çıkacağı etkinlikte katılımcılar; demir-çelik, alüminyum, metal, otomotiv gibi çeşitli sektörlerin üretim süreçlerini daha etkin hale getirmeye yönelik ürün ve hizmetleri sergiliyor.

Fuar 11-13 Şubat 2016 günleri 18.30’a kadar 14 Şubat günü ise 17.30’a kadar ziyaret edilebilecek.